Gaziler, şehitler için ellerini duaya açtı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi’nde vatanı uğruna şehit düşen askerler için gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim tilavetine katıldı.
Başkan Savaş’ın yanı sıra Piyade Albay Kamil Karayavuz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi Başkanı Hakan Kokusever, İskenderun Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan ve gaziler katıldı.

“Terör odakları emellerine ulaşamayacak”

Hain terör örgütlerinin asla emellerine ulaşamayacağının altını çizen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, “Milletimizi birbirine bağlayan en önemli unsur kahraman askerlerimizin vatanları uğruna verdikleri mücadelelerdir. Şehitlerimiz, şehit yakınları ve gazilerimiz her zaman gurur kaynaklarımızdırlar. Vatanı uğruna hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize ve Zeytindalı Harekâtı’nda şehit düşen askerlerimize rahmet diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Dış mihrakların piyonları olan hain terör odakları emellerine ulaşamayacaklar. Bu yüce Türk milleti, ulusal gücünü mazisi zaferle dolu olan şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerinden ve bu kuvvetin milletine emanet ettiği şehit ve gazilerinden aldığını asla unutmamalı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurmuş olduğu ve birlikte yaşadığımız bu kutsal topraklarımızın parçalanmasına seyirci kalamayız” dedi.

 

 

Bir cevap yazın