İKEM’li kulaçlar şampiyonaya hazır

Türkiye Yüzme Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve bu hafta sonu İskenderun’da yapılacak olan “11-12 Yaş Yüzme Gelişim Projesi Bölge Müsabakasında” mücadele edecek olan İskenderun’lu beş sporcudan üçünün İKEM Koleji öğrencileri olduğu öğrenildi.

27 yıllık geçmişiyle akademik anlamda başarısını ispatlayan İkem Koleji’nin Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü Murat Kaptanoğlu, ilçede ilk kez düzenlenecek olan bölge müsabakalarında aynı zamanda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü’nün lisanslı üç sporcusu ile birlikte İskenderun’u temsil edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Bir sonraki yarı final derecelerini yakalamak için kulaç atacak olan tüm sporculara şampiyonada başarılar dileyen Kaptanoğlu, “Önceki yıllarda da bir çok öğrencimiz bölge ve Türkiye Finallerine katılma hakkı elde etmişlerdi. Planlı ve programlı çalışmalarıyla eğitimlerindeki başarılarına sportif başarıları da ekleyerek taçlandırıyorlar. Haftanın her günü sabah 5.30’da kalkıp havuz antrenmanından sonra okula gidiyorlar. Bu özverili çalışmaların başarılarını görmek bizleri mutlu ediyor. Türkiye Yüzme Federasyonu’nun İskenderun’a bölge yarışını vermesinin, bu bölgede yüzme sporunun gelişimi adına olumlu olduğunu düşünüyorum”dedi.

 

Bir cevap yazın