Orgeneral Çetin Hatay’da

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.  Bölgedeki birlikleri denetlemek için Hatay’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’e ziyaretinde, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Jandarma Asayiş Daire Başkanı Tümgeneral Fuat Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin’de eşlik etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Orgeneral Çetin, daha sonra Vali Ata’nın makamına geçerek, bölgede yaşanan gelişmeler ve Hatay genelinde alınan güvenlik tedbirleri hakkında istişarede bulundu.

“Vatandaşımızın huzuru için görevdeyiz”

Orgeneral Çetin, Vali Ata ile basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, plan dâhilinde ülkenin 81 ilini ziyaret ettiğini söyledi. Taşralardaki birlikleri denetlediği ve bugünde Hatay’da olduğunu ifade eden Orgeneral Çetin, “Hatay Valimize nezaket ziyaretinde bulunduk. Hatay’da jandarmamızın faaliyetleriyle ilgili sayın Valimizin bu konuda emir ve direktifleri varsa onları değerlendiriyoruz. Vatandaşımızın huzuru için ne gerekiyorsa, buradaki huzurun devamı için başka kurum ve kuruluşlar kendi görevlerini, biz de kendi görevimizi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz” dedi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve beraberindeki heyet, daha sonra Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan’ı ziyaret etti.

Bir cevap yazın