Ak Parti Grubu, yol haritasını çizdi

İskenderun Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi AK Parti Grup Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Meclis Salonu’nda Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, AK Partili belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı grup toplantısında meclis gündeminde yer alan 52 madde hakkında fikir alışverişi yapıldı.

AK Parti Grup Toplantısı’nda ayrıca, Ak Parti Genel Merkezi tarafından İskenderun İlçe Başkanlığı’na getirilen, geçmiş dönemlerde Bekbele Belediye Başkanlığı da yapan Bestami Bilgili’nin de ilçe başkanı olarak katılması dikkatlerden kaçmadı.


Aralarında Deniz Otobüsü Projesi(HADO), Antakya Merkez ile Habib-İ Neccar Dağı arasına Teleferik Yapımı ihale süreci ve bütçe aktarımı, büyükşehir belediyesine 94 adet Dizel Otobüs Alımı ile ilgili borçlanma yetkisi ve 15 ilçede yeni açılacak ticari taksi duraklarının işletmeciliğinin yer aldığı gündem maddeleri ile ilgili AK Parti Grubu’nun izleyeceği stratejinin belirlendiği toplantıda, Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, “Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi grup toplantımızı İskenderun’da gerçekleştiriyoruz. Toplantıda alınacak kararların hayırlara vesile olmasını dilerim. Mevlam, ilimize hayırlı hizmetler yapmamızı nasip etsin” dedi.

Bir cevap yazın