Adım adım İskenderun keşfi

Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ettikten sonra, Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hizmetler hakkında bilgiler vererek, göreve geldikleri ilk günden bugüne İskenderun Halkı’na en güzel hizmeti sunmaya çalıştıkları söyledi.

Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ise İskenderun’da son derece sıcak bir şekilde karşılandıklarını belirterek, “Zaman zaman belediyelerimizi ziyaret ederek, başkanlarımızdan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler alıyoruz. Bizim işimiz hizmettir. AK Parti hükümetleri döneminde de birçok farklı konuda önemli hizmetler hayata geçti. Bu vesile ile çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar diliyoruz” dedi.

Gerçekleşen ziyaretin ardından, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun ile birlikte sahil bandında yürüyen TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ilçe hakkında bilgiler vererek, inşaat süreci devam eden Sahil Camii Projesini yerine inceledi.

 

Bir cevap yazın