O ses, sahneden mesaj verdi

O Ses Türkiye şampiyonunun belirlendiği final aşamasının ikinci turunda elenen Hatay’ın Defne ilçesinden olan şarkıcı Nihat Mugil, yarışmadaki performanslarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Final gecesinin ikinci turunda elenerek O Ses Türkiye’de en iyi 4 şarkıcı arasına girmeyi başaran Mugil, ilk persormansı ‘Şah-ı Merdan’ ile de adeta kulakların pasını sildi.

Murat Boz’un takımından yarı finalist olarak sahneye çıkın Mugil, 6 finalist arasında ilk 4’e kaldığı yarışmanın ikinci turunda ise kendi tarzında söylediği  ‘Adını Sen Koy’ şarkısındaki muhteşem performansıyla geceye damga vurmasına rağmen elenerek, gönüllerin birincisi olmayı başardı.

“Nihat, şarkıcı zaten”

Ünlü şarkıcı Murat Boz, finalisti Nihat Mugil için, “Seni dinlemek benim için çok büyük keyif. Bu eserde de sesinin rengini gösterdin. Şarkıdaki duyguyu çok doğru bir şekilde karşı tarafa geçiriyorsun. Bu çok önemli bir meziyet” derken, Yıldız Tilbe de ‘Nihat, ilk günden beri şarkıcı benim için. Tüm şarkılara hâkim” yorumunu yaptı.

Hatay’a sahneden taziye mesajı yolladı

Eleme sonrası yaptığı açıklamada Hataylılara yoğun destekleri için teşekkür eden Nihat Mugil, sahneden Reyhanlı’ya başsağlığı mesajı yollamayı da ihmal etmedi.

Herkesin beğenisini kazanan genç sanatçı Mugil, “Burada olmak, finalde yarışmak harika bir duygu. Yaklaşık 1000 kişiden son 4’teyiz. Murat Boz’un son yarışmacısı oldum, bu da benim için büyük bir gurur. Çok güzel şeyler kattı bana.. Bana güvendi.. Kendisine çok teşekkür ederim. Bu arada beni destekleyen hemşerilerim Hataylılar’a da çok teşekkür ederim. Zor günler yaşıyorlar oralarda. Özellikle Reyhanlı’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Müzik şuanda burada bitti, ama devam edecek. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Nihat Mugil’in konuşmasını jüri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe, Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Hadise ile final gecesinde katılan müzikseverlerde alkışlarla destek verdi.

 

Bir cevap yazın