Rektör ringe çıktı

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, ev sahipliği yaptıkları Türkiye Muay Thai Federasyonu Hatay İl Seçmelerinde kendisine hediye edilen boks eldivenini giydi. Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na ait spor salonunda gerçekleşen şampiyonaya, Hatay il ve ilçelerinde faaliyet gösteren 7 Muay Thai spor kulübünden yaklaşık 100 lisanslı sporcu katıldı. Genç ve büyükler kategorisinde erkek-kadın sporcuların yarıştığı şampiyonada dereceye giren Muay Thai sporcuları, 13-18 Şubat 2018 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Hatay’ı temsil edecek.

Desteğe teşekkür
Şampiyonaya katılan sporcuları ziyaret eden MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Önlen, başarılar diledikleri sporcuların Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını vurguladı.

Üniversite Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hasan Hallaçeli’nin  İlk kez “Muay Thai Hakemi” olarak görev aldığı şampiyonada görev alan İl Hakem Kurulu Başkanı Adnan Keremoğlu ve İl Temsilcisi Mehmet Yanık, Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Önlen’e, Muay Thai sporuna vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek, Muay Thai eldiveni hediye etti.

 

Bir cevap yazın