Vali Ata, sınır ilçelerinde

Hatay Valisi Erdal Ata, Afrin bölgesinde bulunan PYD/PKK/KCK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik sürdürülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’ çerçevesinde ilçelerde alınan tedbirler konusunda bilgi almak amacıyla Hassa ve Kırıkhan Kaymakamlıklarını ayrı ayrı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahramanca mücadelesi ile terör yuvalarının en hızlı şekilde bölgeden temizleneceğini, milletimizin maddi-manevi tüm gücüyle askerlerimizin yanında olduğunu ifade eden Vali Ata, teröre karşı sergiledikleri birlik ve beraberlik için Türk halkına teşekkür etti.

Vali Ata ayrıca ‘Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçiğe gösterdikleri yoğun destek ve zor zamanda ortaya koydukları birlik ve beraberlik için tüm Hassa ve Kırıkhan Halkına teşekkür eden Vali Erdal Ata, böyle bir milletin üzerinde yaşadığı toprakları bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini, maddi ve manevi destekle devletin bütün terör örgütlerine gereken karşılığı en kısa sürede vereceğini sözlerine ekledi.

  Kırıkhan ve Hassa askerin yanında

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hassa Kaymakamı Yusuf Turan ise, ilçe halkının emniyeti ve askeri birliklerin çalışmalarını kolaylaştırma konusunda yürüttükleri çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran’dan ilçede alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalar hakkında Vali Ata’ya brifing vererek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın