Görevde Yükselme Sınavı var

Hatay Valiliği, bünyesindeki birim müdürlüklerinde ihtiyaç duyulan görevlere, yükselme sınavı ile atanmak üzere personel arayışlarını 21 Nisan’da gerçekleştireceği sınavla belirliyor.
Sınav, merkezi şekilde Ankara’da 21 Nisan tarihinde yapılırken, başvurular da 2-8 Şubat tarihleri arasında yapılabilecek. Hatay Valiliği, bünyesindeki İlçe Kaymakamlıkları ile müdürlüklerde ihtiyaç duyulan kadrolar ile başvuru verilerini de şöyle paylaştı:
-Şube Müdürü: İhtiyaç 1 kişi, başvuran 5 kişi
İlçe Nüfus Md.: İhtiyaç 2 kişi, başvuru 10 kişi
-Şef: İhtiyaç 15 kişi, başvuran 75 kişi
-Veri Kontr. Memuru: ihtiyaç 43 kişi, başvuru 215 kişi


Hatay Valiliği, toplam ihtiyacın 671 kadro olduğunu, toplam başvurunun ise 215 olduğunu duyurdu. Valilik sitesinde görevde yükselme ile ilgili şu bilgiler yer alıyor:
“Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan; İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü, Şube Müdürü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü, Hukuk Müşaviri, İl Yazı İşleri Müdürü, İl Mahalli İdareler Müdürü, İl İdare Kurulu Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, Uzman, Eğitim Uzmanı, Şef ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Avukat, Teknisyen, Tekniker, Kütüphaneci, Mühendis (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, İnşaat Ve Gıda Bölümlerinden) unvanları için yazılı ve sözlü olarak iki aşamada Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılacaktır. Sınavın yazılı aşaması Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol hükümlerine göre 21 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00’da Ankara’da yapılacaktır. Valiliğimizce ilan edilen unvanlar, boş kadro sayıları, yedek sayıları, ders konu başlıkları ve başvuru kılavuzu ile merkez ve taşra teşkilatına ait sınav modülüne ilişkin yardım dokümanı ilan metni ekinde yer almaktadır.”

 

 

 

Bir cevap yazın