Mustafa Baştuğ yine başkan

Huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunmasında polis ile vatandaş arasında köprü kuran İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği 6. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Mustafa Baştuğ’un üyelerinin teveccühü ile bir kez daha başkanlığa getirildiği kongrede divan başkanlığını Nevzat Barak yaparken, katip üyeliğini ise Erman Arıkan ve İbrahim Karaca üstlendi.

“Üzerimize düşeni yapmaya hazırız”

Faaliyet raporunun okunmasının ardından tüm maddelerin oy birliğiyle kabul edildiği kongrede, Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve sınırlarında yapılanan terörist örgütlenmelerini bertaraf etmek amacıyla düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek verilen açıklamayı İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ’un önerisiyle Divan Başkanı Nevzat Barak  yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarısıyla sonuçlanacak olan operasyonda üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını söyleyen Divan Başkanı Nevzat Barak, “Türkiye, kendi sınır güvenliği için, kendi vatandaşlarının iç huzuru ve güvenliği için Afrin’de bir operasyona girmiştir. Biz, derneğimiz, üyelerimiz ve dernek üyesi sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve İskenderun’da yaşayan tüm vatandaşlar olarak, devletimizin başlattığı bu operasyonun yanındayız ve arkasındayız. Üzerimize düşen ne varsa yerine getirmek için hazırız. Çok kısa süre içerisinde bu harekâtın başarısını elde edeceğiz. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

Yeni yönetimden güçbirliği çıktı

İskenderun’daki huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunması için el ele vererek güçbirliği yapacak olan Mustafa Baştuğ başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: H. Levent Yılmaz, Seval Kirmit Yazar, Özcan Aslan, Ayhan Tosyalı, Nevzat Barak, İhsan Ar.

Denetim kurulu asil üye listesi ise şöyle ; Müfit Tennioğlu, İbrahim Karaca, Sedat Uysal, Mehmet Yıldırım, Mehmet Cihan Önal.

 

Bir cevap yazın