MRV Kozmetik, alışkanlıklarınızı değiştirecek

Bayanların kozmetikte alışveriş alışkanlığını değiştirecek olan MRV Kozmetik İskenderun’da hizmete başladı. Bayanların yanısıra baylara da hitap eden ve ünlü markaların tüm ürünlerini bir arada bulabileceğiniz MRV Kozmetik, Yenişehir Mahallesi Kanatlı Caddesi No:52/B adresinde açıldı.

Halil İbrahim Barın ve İbrahim Bozkurt ortaklığında açılan, Tümay Barın ve Merve Bozkurt’un dokunuşlarıyla tamamlanan MRV Kozmetik Mağazası’nın açılış kurdelesini, görkemli açılışa katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kesti.

MRV Kozmetik Mağaza ortaklarına bol kazançlar dileyen Başkan Seyfi Dingil, “Halil İbrahim Barın ve İbrahim Bozkurt’a ilçemiz ekonomisine sunmuş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bol kazançlar nasip etsin” dedi.

İskenderun’da kozmetiğe dair yenilik yaratacak olan mağazalarının açılış törenine katılan herkese teşekkür eden iş yeri ortakları Halil İbrahim Barın ve İbrahim Bozkurt ise, uygun fiyat seçenekleri, müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla hizmete başlayan mağazanın müşterilerinin zengin ürün çeşitliliğiyle güzellik ve kozmetiğe dair her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olduğunu ifade etti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e mağazayı gezdiren ortaklar, ürünlerle ilgili bilgiler de verdi.

Bir cevap yazın