Bu maça koşun! Avrupa bizi bekliyor..

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, yarın EuroCup Women Ligi’nde yarı finalisti belirleyecek olan önemli bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürürken, EuroCup Women Ligi’nde de tarih yazmaya hazırlanan Hatay’ın melekleri yarı final yolunda 31 Ocak Çarşamba günü(yarın) saat 18.00’de Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Macaristan temsilcisi KSC Szekszard Takımı ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Avrupa’da gösterdiği üstün başarı ile adını basketbolda başarılı son 8 takım arasına yazdırmayı başaran mavi- beyazlılar, deplasmanda 76-74’lük skorla yendiği Macaristan temsilcisi karşısında galibiyet elde ederek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor.

Hatay’a Avrupa kapısını açacak olan bu kritik mücadelede tüm sporseverleri stada davet eden Melekler, “Muhteşem taraftarımızın desteğiyle rakibimizi yeneceğimize inanıyoruz. İyi oynayacağız, başaracağız ve maç sonunda kazanan taraf olarak hep birlikte sevineceğiz” diyerek, destek çağrısı yaptı.

 

 

Bir cevap yazın