Mullaoğlu, Mumcu’yu vurulduğu yerde andı

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ile birlikte gazeteci -yazar Uğur Mumcu’yu ölümünün 25’inci yılında bombalı suikasta uğradığı evinin önünde düzenlenen törenle andı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li bazı milletvekilleri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla Uğur Mumcu’nun adının verildiği sokaktaki evinin önünde düzenlenen törende CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, önce Faili Meçhuller Anıtı’na sonra da Uğur Mumcu’nun hayatını kaybettiği alana kırmızı karanfil bıraktı.

Anma töreninin ardından PM Üyesi Yıldırım Kaya, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ile birlikte Uğur Mumcu’nun ailesini ziyaret eden Başkan Servet Mullaoğlu, Uğur Mumcu’nun eşi Güldal, kızı Özge ve oğlu Özgür Mumcu ile bir süre sohbet etti.

Uğur Mumcu’nun araştırmacı gazetecilik kavramını ülkeye getiren önemli bir gazeteci olduğunu söyleyen Servet Mullaoğlu, “Yeri doldurulamayan büyük bir vatansever olan Uğur Mumcu’yu unutmadık, unutmayacağız… 25. ölüm yıl dönümünde kendisini saygı ve özlemle anıyoruz” dedi.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman da, “Usta Gazeteci Uğur Mumcu’yu, katledilişinin 25.yılında saygı ve özlemle anıyoruz. Kalemini kıran karanlığı aydınlığımızla boğacağız” diyerek, ailesine başsağlığı diledi.

Bir cevap yazın