Emeklilerin artık Ankara’da evi var

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, Ankara Kızılay’da 110 yataklı misafirhanenin emeklilerin tüm isteklerini karşılayabilecek durumda olduğunu belirterek üyelerin buradan uygun fiyatlarla yararlanabileceklerini söyledi.

Emeklilerin, Ankara’da yıldızlı otel konforuna sahip bir evleri olduğuna değinen Uyan, “Tek ve çift kişilik odalarımız ve kahvaltı olanağıyla emeklilerimiz Ankara’da konaklayabilecekleri bir misafirhaneye sahipler. ‘Kültür Mahallesi, Dr. Mediha Erdem Sokak No:49 Kızılay /Ankara (Tel 0312 435 02 00)’ adresindeki misafirhanemiz merkezi bir yerdedir ve yıldızlı otel konforuna sahiptir. 2016 yılı Aralık ortasında hizmete giren misafirhanemiz halen dernek üyesi emeklilere ve ailelerine hizmet sunmaktadır. Dernek üyelerimizin bu hizmetten yararlanmalarını dilerim” şeklinde konuştu.

“Emeklilerimizin rahatı için çalışıyoruz”

Afyonkarahisar’da yapılması düşünülen Jeotermal projesine de değinen TÜED İskenderun Şube Başkanı Uyan, “Türkiye Emekliler Derneği olarak termal turizminin başkenti Afyonkarahisar’da Jeotermal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurmayı planlıyoruz.  2017 yılında başlayan temaslarımız 2018 itibarıyla da sürüyor. Genel Başkanımız Kazım Ergün, 14-16 Kasım 2017 tarihlerinde Afyonkarahisar’daki Başkanlar Kurulu toplantısı sırasında, 200 Ailenin konaklayabileceği Jeotermal Fizik ve Tedavi Merkezi hakkında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a bilgi vermişti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da bizlere her konuda destek olacağını ifade ederek Genel Başkanımız Kazım Ergün beye, yatırım yapacakları, satın alabilecekleri belediyeye ve hazineye ait arsalardan oluşan bir dosyayı sunmuştu. Başkan Çoban’ın projemize olumlu yaklaşımı genel başkamınız Ergün ve bizleri mutlu etmiştir. Türkiye Emekliler Derneği olarak her platformda emeklilerimizin hak ve menfaatlerini savunurken diğer alanlarda da emeklilerimizin rahatı ve konforu için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye

Bir cevap yazın