CHP, Afrin Harekatı’nı yakından takip ediyor

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, YPG kontrolündeki Afrin’den Reyhanlı’ya gerçekleştirilen ve bir kişinin öldüğü 47 kişinin yaralandığı roketli saldırıları kınadı.  Saldırılarda ölenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyen Mullaoğlu, Reyhanlı CHP İlçe Teşkilatı bünyesinde kriz masası oluşturduklarını ve gelişmeleri ilçe başkanı Fatih Turan ile birlikte   an be an takip ettiklerini söyledi.

Halkın birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağı hiçbir zorluğun olmadığını belirten Servet Mullaoğlu, “Reyhanlı ilçemize isabet eden bombalardan dolayı vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimiz, tarih boyunca çok büyük işler başarmış bir millettir. Her zorluğun üstesinden gelecek deneyim ve ferasete sahiptir. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Çok şükür bu konuda milletimiz kendini ispatlamış ve bütün emperyalist oyunları bozmuştur. Şimdi de bozacaktır. Ülkemiz, Uluslararası hukuka ve Birleşmiş Milletler Sözleşmesinin 51.maddesine uygun olarak ‘Meşru Müdafaa” hakkını kullanmıştır. Allah ordumuzun ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun!” dedi.

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, ayrıca bugün CHP’li milletvekilleri ile birlikte Reyhanlı’ya giderek, roket saldırısına hedef olan yerlerde incelemelerde bulunacak.

 

Bir cevap yazın