Eğitimci dededen torununa en anlamlı hediye

İskenderun’un en başarı öğretmenlerinden İskenderun 5 Temmuz İlkokulu 3/B Sınıfı Sınıf Öğretmeni Osman Bakırcı, birinci yaş gününü bugün kutlayacak olan biricik torunu Lukas Kırılmaz’a günün önemini anlatan oldukça anlamlı bir hediye verdi.

Çocukları geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşayan eğitimci dede, 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci yarıyılının sona ermesi dolayısıyla bugün öğrencilerine karne dağıttan sonra, biricik torunu Lukas’ı da unutmadı.   Birinci yaşında toruna hayatının ilk karnesini armağan eden Osman Bakırcı, oldukça başarılı notlarla dikkat çeken karneyle aslında torununa hayatı boyunca hep başarılara imza atması, başarılı bir birey ve öğrenci olması için temennide bulundu.

Osman Bakırcı ayrıca, torununun ilk öğretmeni olan kızı Marta Kırılmaz’a da torunu Lukas’ın yetiştirilmesinde gösterdiği emekler için teşekkür ederken, dede olmanın sevincinin kelimelerle anlatılamayacağını ifade etti.

Babası Osman Bakırcı’nın kendi elleriyle süslediği, üzerinde oğlu Lukas’ın resimleri, sevgi gösterisi olarak ta üzerinde iki ayrı kalp bulunan karneyi görünce oldukça duygulanan Marta Kırılmaz ise, oğlunun hayatı boyunca alabileceği en güzel hediye olduğunu belirterek,  karneyi oğlu büyüyene kadar saklayacağını ve daha sonra oğlu Lukas’a vereceğini söyledi.

Bir cevap yazın