50. yıl şampiyonluğu için herşey hazır

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, pazar günü ligin ikinci yarısına Kastamonuspor deplasmanı ile başlayacak olan Hatayspor’u kendi tesislerinde ziyaret etti. Yeni transferler, futbolcular ve teknik ekiple moral ve motivasyon toplantısında buluşan Başkan Savaş, futbolculardan ikinci yarıya üç puanla başlayıp, sezonu şampiyon olarak bitirmelerini istedi.


İkinci yarıda takıma yürekten başarılar dileyen Başkan Savaş, “Gönülden sevdiğimiz Hatayspor’umuz 50. Yılında şampiyonluğuna koşuyor. O sene bu sene olsun diyoruz ve bu yıl şampiyon olmak istiyoruz. Sizler, taraftarlarımız, yönetimimiz ve Hataylılarla birlikte kenetlenerek hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Hatayspor’un yeni transferleri Karagümrükspor’dan Gökhan Sazdağı, Kırklarelispor’dan Sinan Kurumuş, Kastamonuspor’dan Faruk Öcal ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan Murat Paluli ile gücüne güç kattığını ifade eden Başkan Savaş, takımın hücum hattına sağlanan destekle ikinci yarı sahada bambaşka bir Hatayspor olacağını söyledi.

‘Şampiyonluğa Geldim’
Hatayspor’un flaş transferi golcü futbolcu Sinan Kurumuş, Hatayspor’da şampiyonluk yaşamak istediğinin altını çizerek “Hatayspor’un bana yaklaşımı ve hedefleri burayı seçmemde çok büyük etken oldu. Şampiyonluğa geldim ve inşallah 50. Yılımızda şampiyon oluruz ve hep beraber bu sevinci yaşarız” dedi.

“Başarıda söz sahibi olmaya geldim”
Kastamonuspor’dan transfer edilen Faruk Öcal ise, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yaklaşık 2 seneden beri yakından tanıdığım ve rakip olarak oynadığım bir takımdan teklif geldi. Hiç düşünmeden yola çıktım ve Hatayspor’un ve sizin ilginizden dolayı teşekkür ediyorum. Hatayspor hedeflerine doğru ve emin adımlarla ilerleyen bir kulüp görüntüsü çiziyor. Bende bu başarıda söz sahibi olmaya geldim ve inşallah sezon sonu hep beraber bir şampiyonluk yaşarız. Hafta sonunda oynayacağımız Kastamonuspor maçı benim için duygusal bir maç olacak. Ama ben bu saatten sonra Hatayspor forması için ter döküyorum. Kastamonuspor gönlümde bir parça ama ben artık Hatayspor’luyum” dedi.

‘Şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz’
Başarılı sağ bek Murat Paluli ise Hatayspor’a şampiyon olmak umuduyla geldiğini ve sezon
sonunda bu sevinci yaşamak istediklerini belirtirken, Karagümrükspor’dan takıma kazandırılan Gökhan Sazdağı da, “Böyle bir takıma şampiyonluk yakışır. Zaten herkesin aklında sadece şampiyonluk var, Play-Off dahi kimsenin aklından geçmiyor. 4-5 yıldan beri direkten dönen bir
takım ve bu sene bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

‘Ağabeylerime Güveniyorum’
Son olarak konuşan Genç kaleci Süleyman Çamlıca ise, Hatayspor’un 4 yıldır altyapıda formasını giydiğini belirterek, “İnşallah bu yıl şampiyon olacağız. Ben ağabeylerime güveniyorum” şeklindeki konuşması, takım arkadaşları tarafından alkışlandı.

Bir cevap yazın