Gürsel Tekin mesajlarını Hatay’dan verdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, ülke gündemini Hatay’da değerlendirdi. CHP Hatay İl Başkanlığı’nda başkan Servet Mullaoğlu, CHP İlçe başkanları,  il ve ilçe yöneticileri ile partililerin karşıladığı toplantıda Milletvekili Tekin, Suriyeliler’den işsizliğe, milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasından Anayasa Mahkemesi’ne kadar birçok konuda düşünceleri dile getirdi.

Gündeminde Afrin, hedefinde ise dış politikada “öngörüsüzlükle” suçladığı Ak Parti olan Tekin, 2011’den bu yana süren Suriye savaşı ile ilgili de “Başta da olduğumuz gibi Suriye’nin toprak bütünlüğünü savunmaya devam ediyoruz” mesajı verdi.

CHP Hatay İl Başkanlığı’nda düzenlediği toplantının ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarının devamını dileyen Gürsel Tekin, daha sonra partililerle birlikte Erzin’e yakışan bir ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine sonsuza dek sahip çıkacaklarını söyleyen Gürsel Tekin, CHP Erzin İlçe Binası’nın hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Sizlerle bir arada olmaktan onur duydum. Büyük Önderimiz Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi” dediği bizlere emanet ettiği eserlerini ilelebet yaşatacağız” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın