Mimarlarla kent estetiği istişaresi

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği Başkanı Koray Tanın, yeni yönetimi ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.  İskenderun’un mimarı geleceğini değerlendirmenin yanı sıra fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Seyfi Dingil sivil toplum kuruluşlarının fikirlerine önem verdiğini ve onlarla her zaman diyalog halinde olduğunu ifade etti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İlçemizde her konuda farkındalık yaratmak ve yenilikler yapmak için çalışıyoruz. Belediyesiyle, mimarlarıyla, Sivil Toplum Örgütleriyle ve odalarıyla ne kadar sık bir araya gelir, ne kadar çok fikir alışverişinde bulunursak şehrin geleceğine ait olan çalışmaların da o kadar faydalı olacağını düşünüyorum. İlçemizi el birliğiyle modern bir kent haline getirmemiz lazım. Bunun içinde mimarlarımızın fikir ve görüşüne ihtiyacımız var” diyerek, yeni yönetime başarılar diledi.

Sözlerine yeni yönetim kurulunu tanıtarak başlayan Başkan Koray Tanın ise, “Odamızın kuruluş amacı; mimarlık hizmetleri üzerine üyelerin yaşadığı sorunların aşılması için işbirliği içerisinde sorunlara çözüm üretilmesini sağlamaktır. Ayrıca oda olarak, İskenderun’un modern bir kent haline gelmesi noktasında belediyemize her zaman destek olmaya hazırız. Bu konuda projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

 

 

Bir cevap yazın