Bu ‘Sefer’ rakibini ‘7’ bitirdi

Bölgesel Amatör Lig(BAL)’deki temsilcimiz Arsuz Karaağaçspor, ikinci yarının ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Belen Belediyespor’u 7-0 mağlup etti. Ligdeki en farklı galibiyetine imza atan Karaağaçspor, karşılaşmanın her iki yarısında da attığı gollerle elde ettiği galibiyeti taraftarlarına armağan etti. Belen Belediyespor’un gençlerle sahaya çıktığı Hatay derbisi keyfindeki maçta, Karaağaçspor’lu futbolcuların yeni teknik direktörle birlikte devre arasını çok iyi değerlendirdiği dikkatlerden kaçmadı.

7 golle ezdi geçti

Maça hızlı ve etkili başlayan Arsuz Karaağaçspor ilk golünü 16. dakikada Hakan’ın ceza alanı içerisine gönderdiği topu karşılayan Ali Yıldırım’ın plase vuruşuyla kaydetti.  26. dakikada Anıl’ın kafa vuruşuyla skoru 2-0 yapan Karaağaçspor’da ikinci golün sevinci yaşanırken, 29. dakika Sefer’in kaydettiği 3’ncü gol aynı zamanda da ilk yarının skorunu belirledi. 3-0

İkinci ayrıda da atağa geçen Arsuz Karaağaçspor, karşılaşmanın 47. dakikasında Sefer, 57. ve 71. dakikasında Ali Yıldırım, 87. dakikasında da Belen Belediyespor’lu Kaan’nın topu kendi ağlarına göndermesi sonucu sahadan 7-0 galip ayrıldı.

Yıldırım gibi Maşallah

Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Karaağaçspor formasıyla Belen Belediyespor’a 3 gol birden atan ve oynadığı güzel futboluyla taraftarlardan alkış alan Ali Yıldırım’a “Yıldırım gibi maşallah” yorumları yapıldı.

Bir cevap yazın