TÜV-TÜRK’ten Kırıkhan’a muayene istasyonu

Kırıkhan’da 2018 yılının hizmet zincirlerindeki ilk halkası olan araç muayene istasyonunun temeli törenle atıldı.  Yeni Sanayi Sitesi, Bayezid-i Bistami Hz. Türbesi Yol ayrımında yapılacak olan istasyonunun temel atma törenine Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, TÜV-TÜRK Bölge Müdürü Alkan Kolbaşı, Genel Müdür Yardımcısı Erkan Dinç, İşletme Müdürü Cem Emlek, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Cesur, Kırıkhan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Toklucu, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

TÜV-TÜRK Genel Müdürü Naci Menteş, Kırıkhan’a böyle bir hizmetin gelmesinde büyük çaba harcayan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ederek, “Araç muayene istasyonu Kırıkhan için büyük bir ihtiyaçtı. Hayırlı – uğurlu olsun” dedi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise, ilçedeki vatandaşların araç muayenesi için Antakya veya İskenderun’a gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, “Bu zor durumdan kurtulmanın vakti geldi bugün. Burada işin temel atmanın eşiğindeyiz. Bu yatırım 2 aylık bir süre içerisinde tamamlanacak ve mart ayının ilk haftasından itibaren araçlarımız Antakya veya İskenderun’a gitmeyecek. Kırıkhan, bundan sonra misafir olan değil, misafir eden ilçe konumuna gelecek. Sosyal ve ekonomik yönden ilçemize çok katkısı olacağına inandığımız bu hizmetin temel atma törenini bizlere nasip ettiği için Allah’a şükür ediyoruz” dedi.

 

 

Bir cevap yazın