Özel Harekât’tan özel ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Özel Harekât Başpolisi Ali Kundakçı ve özel harekâtta görevli polis memurlarının ardından İskenderun Tüketici Hakları Derneği Başkanı Şenay Toraman Yılmaz ve yönetim kurulunu ağırladı. İskenderun’a insan odaklı hizmet anlayışıyla hizmet verdiklerini söyleyen Başkan Seyfi Dingil, halkın ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine de her zaman önem verdiklerini ifade etti.

“Sizlerle emniyetteyiz”
Emniyet personellinin tüm ülkede olduğu gibi İskenderun’da da can siperhane görev yaptığını söyleyen Seyfi Dingil, “Emniyet güçlerimiz, kentimizde ve bölgemizde de can ve mal güvenliği ile asayiş ve huzurun sağlanması noktasında önemli çalışmalara imza atıyorlar. Bizler de bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Polis Teşkilatımızın her zaman yanındayız. Vatan, Millet ve Bayrak uğruna kanlarıyla topraklarımızı sulayarak mukaddes kılan tüm şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

“Hepimiz halk için çalışıyoruz”
İskenderun Tüketici Hakları Derneği Başkanı Şenay Toraman Yılmaz ve beraberindeki heyeti de kabul eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Sivil toplum kuruluşlarımıza her zaman kapımız açık oldu, açık olmaya da devam edecek. Halkımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerine düşüncelerine her zaman büyük önem veriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının da yaptıkları hizmetlerin halk yararına olduğunu biliyorum. Sizler de halk adına vatandaşlarımız için yoğun bir gayret gösteriyorsunuz. Tüketici hakları konusunda vatandaşlarımız daha da bilinçlenmelidir” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın