Baba ve oğlu aynı seçimde zirve yaptı

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu(DEİK) Cezayir İş Konseyi’nde güven tazelerken, DEİK Japonya İş Konseyi Başkanlığı’na ise Fuat Tosyalı’nın genç ve başarılı oğlu işadamı Şerif Tosyalı seçildi. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu iş konseyleri seçimlerinde, baba-oğul dayanışmasının yarattığı sinerjiyle DEİK’i daha da güçlü kıldı.

DEİK İş Konseyleri Olağan Genel Kurulu Başkan Nail Olpak’ın ev sahipliği ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sektörel İş Konseyleri dahil toplam 142 İş Konseyi’nin Genel Kurulu, aynı günde eş zamanlı yapıldı.
Türkiye’nin ekonomik gücüne katkı sunan, yeni yatırım hamleleriyle ve cesur girişimleriyle büyük takdir gören Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, DEİK Cezayir İş Konseyi Başkanlığı’nı ikinci dönem üstlenirken, aynı seçimlerde DEİK Japonya İş Konseyi Başkanlığı’na da Tosyalı Holding YK Üyesi Şerif Tosyalı getirildi.

Türkiye’nin en genç fahri konsolosu olmasının yanısıra Osmaniye OSB Başkan Vekilliğini de başarıyla sürdüren Şerif Tosyalı’nın babası Fuat Tosyalı ile birlikte omuz omuza vererek, Türkiye’yi Dünya’da en iyi ve en etkili şekilde temsil edecek olması iş dünyasında da olumlu yankı buldu.

DEİK ADINA TARİHİ BİR GÜN
DEİK Başkanı Nail Olpak, “Artan gönüllülük ve sinerji bizleri daha güçlü kılacak. İnanıyorum ki, uygulamaya başladığımız bu strateji, ülke bazlı yapılanma ve İş Konseylerimizde yaşanan değişim ve yenilenme, sistemimize ciddi anlamda daha fazla dinamizm getirecektir ki, bu da faaliyetlerimize olumlu katkı yapacaktır” diyerek, tüm adaylara başarı dilediklerini iletti ve “DEİK adına tarihi bir gün, hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.
T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, ülkelerin menfaate dayalı ilişkilerinin bir sonucu olarak Türkiye’nin, ‘Güçlü Türkiye’ olması gerektiğine değindi. Bakan Zeybekçi, Türkiye’nin dünyaya ayak uyduran değil, dünyaya yön veren dış ticaret ve ekonomi politikaları oluşturması gerektiğini belirtti.

 

 

 

Bir cevap yazın