‘Kabuğunu arayan yara’ya okuyarak merhem olun!

Arsuz’lu şair – yazar Onur Köybaşı, kendine has dili ve sıra dışı cümleleriyle derin anlamlar içeren şiirlerini topladığı kitap serisine bir yenisini daha ekledi. Köybaşı’nın yeni yılda sayılı günle kala raflardaki yerini alan yeni kitabı ‘Kabuğunu arayan yara’ 2018’in ilk iki haftasında okunması için önerilen 11 yeni kitap arasında yedinci sırada yer aldı.

Daha önce Taşkuşağı, Vedasız Perşembe, Şizofren Heceler, Viyadükler, Beni Yalnız Anla adlı kitaplarıyla dikkat çeken genç şair Onur Köybaşı, Kabuğunu Arayan Yara adlı kitabında da daha önceki kitaplarında olduğu gibi yaratıcılığı, duygusallığı, özlemleri, aşkı, yaşanan acıları ve kalp kırıklıklarını kalbinize dokunacak içten cümlelerle anlattı. Her mısrasında ayrı ayrı kaybolacağınız kitabın kapak fotoğrafı ise Umay Umay imzasını taşıdı.

1984 Yayınevi imzasıyla yayımlanan 64 sayfalık ‘Kabuğunu Arayan Yara’ kitabını http://www.kitapyurdu.com/kitap/kabugunu-arayan-yara/447033.html ve http://www.dr.com.tr/Kitap/Kabugunu-Arayan-Yara/Edebiyat/Siir/Turk-Siiri/urunno=0001739312001 adreslerinden temin edebilirsiniz.

Bir cevap yazın