Genç siyasetçiden zafer teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay İl Kongresi’nde ‘Gençlik Kotası’ndan en yüksek oyu alarak kurultay delegeliğine seçilen İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, hem büyük bir zafer kazandığı kongreyi değerlendirdi, hem de kendisine destek veren tüm partililere teşekkür etti.

Genç siyasetçileri Ankara’da temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Karpuz, genç kadroların siyasetin geleceğini belirlemede etkin rol üstlenmesi talebinin CHP İl Kongresi’nde pratiğe geçtiğini belirtti. Karpuz, CHP’yi iktidara taşımak için partinin ilkelerinden vazgeçmeden çalışmaya devam edeceklerini de ifade etti.

Delegelerin masa başında değil, özgür demokrasiyle sandıkta belirlenmesi gerektiğine vurgu yaparak, çarşaf liste uygulamasının doğru seçim olduğuna dikkat çeken CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, “CHP Hatay İl Kongresi’nin çarşaf liste seçimlerinde ‘Gençler kendi parti yöneticilerini, kendi seçmeli’ sloganı ile çıktığımız ana kademe kurultay delegesi adaylığında 199 oy alarak kurultay delegesi seçildim. Gençlik kotasında en yüksek oyu alarak CHP’nin Olağan kurultayında genç kardeşlerimi temsil etmek için Ankara’ya gideceğim. Bugüne kadar her zaman gençlerin gücünün farkına varılması ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni genç kadroların yönetmesi gibi fikirlerimizi dile getirdik. Bugün de bu düşüncelerimizi pratiğe döktüğümüz için büyük mutluluk duyuyoruz. Bir kez daha gururla söylemek isteriz ki; Cumhuriyet Halk Partisi delegeleri masa başında değil, sandık içinde yazılmalıdır. Ana kademe kurultayında elimizin Cumhuriyet Halk Partisi’nin menfaatleri ve kurucu felsefeden yana olacağını bir kez daha belirtir, oy ve destek veren partililerime yürekten teşekkür ederim” dedi.

 

 

Bir cevap yazın