İskenderun, Antakya’ya ‘Ak’tı

Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Hatay İl Başkanlığı görevine atanan İbrahim Güler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Orhan Karasayar’a ziyaretinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Ak davayı bir adım daha ileriye taşıma adına çıktığı yolda Başkan Güler’e başarılar dileyen TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, “Ak Parti davası millet ve vatan sevdasıdır. Bu uğurda çalışan görev yapan her arkadaşımızla birlikte yola devam edeceğiz. Yolumuzdan ve davamızdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bu şiarla yola çıkan Ak Parti Hatay İl Başkanımız İbrahim Güler’e yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

“Ortak akıl ve istişare ile Hatay’ı kucaklayacağız”

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ise, görevinin sahip olduğu ağırlık ve sorumluluğun farkında olduğuna vurgu yaparak, “Tek yumruk, ortak akıl ve istişareyle milletvekilleri, belediye başkanları ve tüm teşkilatlarımızla el birliğiyle Hatay’ı kucaklayacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve beraber olacağız. Birlikte Hatay ve birlikte güçlü Türkiye olacağız. İşçisiyle, esnafıyla, memuruyla, kadınıyla, erkeğiyle, genci ve yaşlısı ile hep beraber sahalarda, sokaklarda, yüreklerde ve sizlerle olacağız” dedi.

 

Bir cevap yazın