Allah, seni sevindireni sevindirsin

Yılbaşı gecesi evine giren hırsızlar tarafından tekerlekli sandalyesinin aküsü çalınan 11 yaşındaki bedensel engelli Mert Ali Savğı’ya Osmaniyeli hayırsever bir iş adamı tarafından akülü motosiklet hediye edildi.  Tekerlekli sandalyesi olmadığı için okula babaannesinin sırtında gidip – gelen küçük çocuk, bu dramına son veren akülü motosikletin yanısıra en büyük hayali olan Galatasaraylı futbolcu Gomis’in imzalı formasına da kavuşacağı haberiyle bir günde çifte mutluluk yaşadı.

Hayali gerçekleşecek

UltrAslan Osmaniye Temsilcisi Gökhan Yalım ve arkadaşları, fanatik Galatasaray taraftarı Mert Ali Savğı’yı ziyaret ederek 80 numaralı, üzerinde adının yazılı olduğu Galatasaray forması ile atkı hediye etti. Yalım, Galatasaray Futbol Kulübü adına yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm’ün Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis’in hayranı olan Mert’e, istediği imzalı formayı göndereceğini belirterek, kendilerinin de Mert’i Galatasaray’ın Türk Telekom Stadı’ndaki maçına da götüreceklerini ifade etti.

Mert Ali, Bafetimbi Gomis’i canlı olarak statta izlemek için gün sayacağını belirterek, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Galatasaray’dan bana forma da gelecek. Sadece Gomis değil tüm futbolcular imzalayacakmış. Akülü motosikletim de geldi. Kullanıyorum şimdi. Çok mutluyum” dedi.

 

 

Bir cevap yazın