Çözüm ortaklarıyla hizmet istişaresi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç ve Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli’yi ziyaret ederek, hem mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, hem de talepleri dinledi.
Mahallelerdeki sorunları en iyi muhtarların bildiğini, dolayısıyla hizmette çözüm ortakları olduklarını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, halkın taleplerinin dillendirilmesi noktasında önemli bir misyonu üstlenen muhtarlarla işbirliği şeklindeki çalışmalarının süreceğine değindi.

Bekbele’nin ulaşım sorununa çözüm
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil daha sonra, Bekbele Gediksaray bölgesinde devam eden kaldırım ve yol çalışmalarını inceledi. Başkan Seyfi dingil, büyükşehir statüsü ile mahalleye dönüşen belde ve köylerde kaldırım düzenleme, yenileme ve stabilize yol çalışmalarının yanısıra yayla yollarında da çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.
Vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması için tüm yollarda iyileştirme çalışmaları yaptıklarını da ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Modern bir İskenderun için her mahallede çalışmalarımız sürüyor” dedi.

 

Bir cevap yazın