Hatay ortak paydasında buluştular

Hatay Valisi  Erdal Ata göreve yeni başlayan İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz ve KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) İl Müdürü Hayrettin Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Ata, daha önce de Hatay’da aynı görevi yürüten İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek, il genelinde verilen sağlık hizmetlerinin yürütülmesi hususunda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üstün gayret göstereceğine olan inancını dile getirdi.

Vali Ata’nın ziyaretinden onur duyduğunu ifade eden İl Sağlık Müdürü Yılmaz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Hatay insanına hizmet vermekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

KOSGEB desteğe devam

Vali Ata, İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinin ardından KOSGEB İl Müdürü Hayrettin Çevik’i ziyaret etti. Hatay’ın üretim kapasitesinin yükseltilmesi ve esnafımızın desteklenmesinin önemine vurgu yapan Vali Ata, bu alanda yapılacak çalışmaların destekçisi olacaklarını dile getirerek yeni görevinde Çevik’e başarılar diledi.

Hatay ekonomisine katkı yapan, üreten tüm kesimlerin yanında olacaklarını söyleyen KOSGEB İl Müdürü Hayrettin Çevik, Vali Ata’nın ziyaretinden onur duyduklarını belirterek teşekkür etti.

Bir cevap yazın