Parke ve kaldırım seferberliği

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler Mahallesi’nde devam eden çocuk parkları ve parke yenileme, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. İskenderun’un en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde olduğunu söyleyen Başkan Seyfi Dingil, tüm birimlerin hizmetlerin aksamadan tamamlanması için özenle çalıştığını ifade etti.
Çalışmaların Fen İşleri Müdürlüğü’nce belirlenen plan ve programa uygun biçimde gerçekleştiğini anlatan Başkan Seyfi Dingil, “Denizciler’de başladığımız çalışmaların hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz. Bugüne kadar hiç parke kaldırım yapılmamış birçok bölgeye hizmet götürdük. Bize bu konuda destek veren başta tüm vatandaşlarımız olmak üzere, bizleri yalnız bırakmayan muhtarlarımıza ve bu çalışmaların yerine getirilmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, Denizciler’in ardından İskenderun çarşı merkezinde yoğun trafik akışı yaşanan Ulucami Caddesi üzerinde devam eden parke taşı döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmalarını inceleyerek, esnafla sohbet etti.

Bir cevap yazın