Savunma tamam, hücuma geçiş zamanı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor, ligin devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek için bir yandan Antalya’daki kamp çalışmalarını sürdürüken, diğer taraftan da transferlerle gücüne güç katıyor.

Bordo-Beyazlı ekipte Kastamonuspor’un stoper oyuncusu Faruk Öcal ve Kırklarelispor’un dikkat çeken forvet oyuncusu Sinan Kurumuş’u kadroya dahil edilmesinin ardından Teknik Direktör İlhan Palut’un belirlediği bölgeler için arayışlar devam ediyor.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, transfer çalışmaları kapsamında görüşülen Faruk Öcal ve Sinan Kurumuş transferleri ile ilgili olarak “henüz resmi imzaların atılmadığını belirtirken, “Kesin olan bir transfer söz konusu değil. Elbette görüşmelerimiz oldu ama henüz Hatayspor’un futbolcusu diyemeyiz” dedi.

Ligin ilk yarısındaki performansı ile zirveye ortak olan ve ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Concorde Otel’de sürdüren Hatayspor, kamp çalışmaları kapsamında 5 Ocak’ta Gümüşhanespor, 8 Ocak’ta Niğde Belediyespor ve 11 Ocak’ta da Altayspor ile hazırlık maçı yapacak.

 

 

 

 

Bir cevap yazın