Kongrede siyasi hoşgörü esti

Saadet Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Halil İbrahim Çelik güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirildi. Siyasette adeta hoşgörü rüzgârı estiren kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat, Mardinliler Derneği Başkanı Salih Bayar, Erzurumlular Derneği Başkanı Musa Bilgin, Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve bazı STK temsilcileri katıldı.

 Haklılığımız ortaya çıkıyor”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, yeni yönetimin, eski yönetim gibi canla başla çalışarak partilerini İskenderun’da en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, “Saadet Partililer olarak bizler, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayımızı göstereceğiz. Çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz.  Türkiye geneli teşkilatlanmış, birikimi ve tecrübesi ile seçimlere her zaman hazırız. Her konuda zaman haklı olduğumuz ortaya çıkarıyor. Hak bildiğimiz doğruları çözüm önerilerimizle beraber vatandaşlarımıza güzel üslupla anlatmaya devam edeceğiz.  İskenderun kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu

 “Bu kadar insanın mağduriyetinin vebalini kim ödeyecek?”

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan da, ülkede başta terör olmak üzere ekonomik ve sosyal anlamda bunalım yaşandığını belirterek, “İşsizlik had safhada hem vatandaşların hem devletin borcu rekor kırmış durumda. Ülkede cinayet, hırsızlık, fuhuş, uyuşturucu patlaması yaşanıyor. Ülkeyi yönetenler ise başka hesaplar peşindeler. Akılları 2019 seçimlerinde. Şimdi yeniden milleti oyalamak için ‘Başkanlık gelince sorunları çözeceğiz’ diyorlar.  Soruyorum size şuanda ne yapmak istiyorlar da yapamıyorlar. 15 yıldır ülkeyi tek başına yönetiyorlar. OHAL ile her türlü yasayı değiştirebiliyorlar. Tek yaptıkları şey tribünlere oynamak” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen kongrede Halil İbrahim Çelik yeniden ilçe başkanlığı görevine getirildi.

Bir cevap yazın