Hatay, Rusya deplasmanında

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 2017 yılında basketbolda büyük bir başarıya imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’na moral ziyareti gerçekleştirdi. Eurocup son 16 turunda Türkiye’yi temsil edecek olan Hatay’ın Meleklerine antrenmanda sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Savaş, 4 Ocak Perşembe günü saat: 12.00’de Arena Sever Stadı’nda Rusya’nın Enisey Krasnoyarsk takımı ile oynayacakları karşılaşmada başarılar diledi.

Oldukça esprili ve keyifli geçen sohbetin ardından sportif başarılarıyla Hatay’ı dünyaya tanıtan kadınlara sonuna kadar güvendiğini de sözlerine ekleyen Başkan Savaş, “Bu sene hem futbolda Hatayspor’la hem de basketbolda Hatay’ın Melekleri ile şampiyon olmak istiyoruz. Başarı için kenetlenmiş durumdayız. Hatay, bu başarıları fazlasıyla hak ediyor” dedi.

Başkan Savaş’a desteklerinden ve moral ziyaretinden dolayı teşekkür eden sporcular ve teknik kadro da bu desteğe hem galibiyetle, hem de Avrupa Şampiyonluğu ile de teşekkür etmek istediklerine vurgu yaptı.

Bir cevap yazın