Toplumsal hayatın kilit rolü kadınlarda

İş ve Meslek Kadınları Dernek Başkanı Nilay Atayurt ve beraberindeki heyet Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret ederek, dernek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.  Gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Ata, kadınların toplumsal hayatta önemli rol üstlendiklerini, daha güzel bir gelecek için ilk önce kadınların kendilerini iyi yetiştirmelerinin zorunlu olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ata, sivil toplum kuruluşlarının önemine de değinerek, “STK çatısı altında oluşturulan güçbirliği ve sinerji ile hayatın her noktasında önemli adımlar atılmakta ve toplumsal değişimlere kapı aralanmaktadır. Sizler gibi sivil toplum kuruluşları çatısı altında bir araya gelerek projeler üreten ve ortaya yararlı hizmetler koyan bireylerimiz sayesinde ilimiz ve ülkemizin daha aydınlık yarınlara ulaşacaktır. Türk kadınının bireysel ve toplumsal hayatta gerçekten kilit bir rolü vardır” dedi.

İş ve Meslek Kadınları Dernek Başkanı Nilay Atayurt ise vererek nazik kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ettiklerini ifade etti.

Bir cevap yazın