İSTE her yerde

19-24 Aralık tarihleri arasında kutlanan IV. Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festival Haftası dolayısıyla düzenlenen festivale İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) mini konserler, halkoyunu gösterileri ve tanıtım standıyla renk kattı. Yapılan festival öğrenciler, çalışanlar ve akademisyenler tarafından büyük ilgi gördü.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca açılan İSTE Tanıtım Standı’nı gezen Bölge Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da düzenlenen festivalde etkin rol aldığı için İSTE’ye teşekkürlerini iletti.

Festivalin 2. Gününde İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Pop Orkestra Grubu katılımcılara mini bir konser vererek, halkın ilgisini kendi üstüne çekmeyi başardı. Konserin ardından İSTE Halk Oyunları Topluluğu tarafından gerçekleştirilen halk oyunları gösterisi, İSTE Tanıtım Standı’nın önüne taştı ve eğlence standın önünde de bir süre devam etti. İSTE Tanıtım Standı’nda Dörtyol Meslek Yüksekokulu öğrencileri proje dersleri kapsamında yapmış oldukları projelerinin sergilenmesinin yanısıra, İSTE’nin Master Planı ve birimlerin tanıtım slayt gösterileri katılanların izlenimine sunuldu.

Bir cevap yazın