CHP Arsuz’da yeniden Sibel Uslu dönemi

İki adayın yarıştığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arsuz 2. Olağan Kadın Kolları Kongresi’nin kazanan ismi Sibel Uslu oldu. 403 delegenin oy kullandığı seçimde CHP Arsuz İlçe Başkan yardımcılığı görevinden önce CHP Arsuz Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Sibel Uslu 210 oy ile yeniden başkanlığa getirilirken, mevcut başkan Remziye Berkyürek ise 193 oy aldı.

CHP Hatay Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz,  CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin’in yanısıra il ve ilçe kadın kolları yöneticilerinin katıldığı ve güç birliği yaptığı kongrede  ‘Güçlü Kadın, Güçlü Örgüt, Uyan, Diren, Özgürleş’ sloganı ile seçime katılarak, oyların çoğunluğunu alan Sibel Uslu, kadınların sesi olmak için kadın mücadelesinde ön saflarda yer almaya devam edeceğini belirterek, kongreye katılan, destek olan ve oy  kullanan herkese teşekkür ederek, hep birlikte daha da güçlenerek CHP için, CHP’nin iktidarı için çalışacaklarını ifade etti.

Sibel Uslu başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:Yağmur Değirmen, Güler Devrim, Gülsen Genç, Sabah Kirmit, Alev Uysal, Aysel Uz, Asiye Yangın, Miral Yıldız

u

Bir cevap yazın