Türkiye, bu başkanı konuşuyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden bu yana; Türkiye genelindeki hizmet yarışında tüm büyükşehir belediyelerini geride bırakarak Hatay’ı zirveye çıkaran Lütfü Savaş, dur-durak bilmeden yoluna devam ediyor. Başarısını anlatırken gurur dolu ifadeler kullanan Başkan Savaş, “Hatay için iyi gelişmeler yaşadığımız bir dönemden geçiyoruz. Hatay, gerek ulusal gerek uluslararası anlamda ön plana çıkan ve üzerinden ölü toprağını atan bir kent konumuna geldi” mesajıyla gelinen noktaya dikkat çekti.

“Dev projelerle konuşuyoruz”

Dedikodulara ve kısır çekişmelere prim vermeden vatandaşa hizmet üretmeye devam ettiklerini de özellikle vurgulayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,  “Basit insanlar çamur atar, akıllı insanlar organizasyon ve projeler yapar. Biz büyük organizasyonlar içerisinde yer alıyor ve dev projeler üreterek hayata geçiriyoruz.  Kaldı ki; çalışmalarımızı seçim endeksli yürütmüyoruz. Altyapı çalışmalarımız esnasında belki insanımız bizlere kızıyor ama çalışmalarımız bittiğinde herkes bu şehrin geleceğine katkı verdiğimizi ve hemşerilerimizin mutluluğu için çabaladığımızı açık bir şekilde görerek mutlu oluyor” dedi.

“Şov peşinde değil, hizmet etmenin peşindeyim”

Hatay’ın altyapısı, üstyapısı tamamlanmış ve kentleşme sorunlarını çözmüş bir şehir olarak geleceğe yürümesini istediklerini de dile getiren Başkan Savaş, “Benim derdim şov yapmak değil. Medeniyet standartları çerçevesinde halkıma hizmet etmenin derdindeyim. Negatif anlamda kimse karışmazsa ekonomimizin canlanması noktasında Samandağ, İskenderun, Mersin, Gazimagosa ve çatışma durumu sonlandığı takdirde Lazkiye arasında deniz otobüsü seferleri başlatmayı düşünüyoruz. Bunun yanısıra sporda da başarılarımızla zirvedeyiz. Bu sene hem futbolda Hatayspor’la hem de basketbolda Hatay’ın Melekleri ile şampiyon olmak istiyoruz. Başarı için kenetlenmiş durumdayız. Hatay, bu başarıları fazlasıyla hak ediyor” sözleriyle kararlılığını ortaya koydu.

 

Bir cevap yazın