Şampiyonluğun reçetesini biliyorlar

Hatayspor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden, bordo beyazlıların ligin ilk yarısında sergilediği performansı değerlendirdi. Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde, teknik patron İlhan Palut, basın sözcüsü Sabit Karadeniz ve genel sekreter Aydın Toksöz ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. Maden, Hatayspor’un ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirterek, “Hedeflediğimiz yerdeyiz. Lig sonunda şampiyon olacağız” dedi.

“Herşey kontrolümüz altında” diyen Prof. Dr. Maden, kulübün kurumsal yapısını güçlendirmek için çalıştıklarını, bu anlamda hem devre arası transferlerde hem de sponsor bulma aşamalarında ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çalıştıklarını belirterek, “Yönetim olarak teknik konulara karışmıyoruz. Hocamızın raporları doğrultusunda transfer taleplerini yerine getirme, bu talepleri karşılama makamındayız. Biliyorsunuz ki; kulübün geçmiş dönemlerden kalan borçları var. Transfere bir bütçe ayırdık tabii. Ancak yapılandırdığımız bu borçlar nedeniyle de çok açılamadık. Göreve ilk başladığımda Hatay’da bu kadar sayıda üst düzey işadamı olduğunu bilmiyordum. Bunu görünce şaşırdım” diyerek, kentin tüm dinamiklerine maddi ve manevi destek çağrısı yaptı.

Prof. Dr. Maden, içinde bulundukları sezonun Hatayspor’un 50. kuruluş yılı olduğunu hatırlattı ve bu anlamlı sezonda, bordo beyazlıların ligi zirvede tamamlayacağına tüm kalbiyle inandığını da sözlerine ekledi.

EN AZ 3 TRANSFER!

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise, takıma yapacakları nokta transferlerle ikinci yarıda daha güçlü bir takım oluşturacaklarını belirterek, “İyi bir yerdeyiz ama, ilk yarıyı daha iyi bir şekilde de bitirebilir, Sancaktepe maçı dışında puan kaybedilen tüm maçları kazanabilirdik. Devre arasında takıma kazandıracağımız oyuncular için ince eleyip sık dokuyoruz. En az 3 transfer yapacağız. Bunlardan biri kesin orta saha. Belki bu bölgeye iki oyuncu da alabiliriz. Bir de hücum hattını zenginleştirmek için forvet arkasında takıma katkı sağlayacak bir oyuncu almak istiyoruz. Tabi devre arası transferleri zordur. Bunun bilincindeyim. Amacımız nokta atışı transfer yapmak. Temaslarımız sürüyor” ifadelerini kullanırken, mevcut oyuncu kapasitesinin altında bir oyuncu transferi yapmayacaklarını söyledi. Palut, Ömer Bozan’la ilgilendiklerini aktardı ve kendisine yönetilen Semih Şentürk iddiaları için ise “Gündemimizde yok” ifadesini kullandı.

 

 

Bir cevap yazın