Sahil Camii’ye, sahile uygun peyzaj

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapımı hızla devam eden Sahil Camii Projesi’ni inceledi. İskenderun Sahili ile uyumlu bir peyzaj çalışması için ekiplerle birlikte cami çevresinde inceleme yapan Başkan Seyfi Dingil, proje tamamlandığında caminin kente ayrı bir güzellik katacağını söyledi.
Cami inşaatındaki çalışmaların planlama doğrultusunda devam ettiğini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Nihal Atakaş Camii inşaatı hakkında sık sık şantiye şefleri ve mühendislerden sürekli bilgiler alıyoruz. Caminin kaba inşaatı minarelerinin yapılmasıyla tamamlandı. Titanyum ile üst kısımlarının yanı sıra Kubbe kısmı da kaplandı. Bahçe duvarı çekildi. Şu an şadırvan yapımı devam ediyor. Şimdi camimizin dış ve iç cephesine beyaz mermer döşeniyor. Nihal Atakaş Camii Projesi bittiğinde kente ayrı bir güzellik katacak ”dedi.
Sahil Camii’nin çevre düzenlemesinde sahile uyumlu bir peyzaj çalışması yapılacağını ifade eden Seyfi Dingil, caminin yapımını üstlenen hayırsever işadamı Recep Atakaş’a da teşekkür etti.

Bir cevap yazın