ATSİAD Ailesi büyüyor

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) Yönetimi tarafından, Beyaz Saray’da ‘Genişletilmiş Toplantı’ düzenlendi. Derneğe yeni katılan üyelerin de tanıtıldığı gecede açış konuşmasını yapan ATSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Züher Bulgurcu, dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek, her geçen yıl yeni üyelerin katılımıyla daha da güçlendiklerini söyledi.

ATSİAD’ın misyonunu anlatan Başkan Züher Bulgurcu, “Bünyemizdeki işadamları arasında birikim, bilgi ve fikir paylaşımına öncülük ettik. Bu sayede oluşan işbirliğiyle, üyelerimizin daha ileri iktisadi ve sosyal seviyelere ulaşmaları için gerekli çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz.  Bugüne kadar dernek olarak, sosyal sorumluluk projelerimizin yanı sıra siz değerli üyelerimiz, eşleriniz ve çocuklarınızın yararlanabilmesi için de projeler ürettik” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından derneğe yeni katılan üyeler Mete İçcan, Osman Tufan, Mehmet Cihan Önal, Metin Çakıcı, Ersin Kelle, Mustafa Ağır, Pınar Ceritbinmez, Suat Atasever, Edip Büyüktepe, Hüseyin Coşkun Ve Tahsin Ercan ‘a ATSİAD rozetleri takıldı.

BORGİP, bölge işadamları için önemli

Düzenlenen dayanışma gecesinin ardından TÜRKONFED ve TÜSİAD’ın işbirliği İle düzenlenen Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) toplantısına katılan ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu, bu toplantının önemine vurgu yaparak, “Garanti Bankası’nın ana desteğiyle ‘KOBİ’lerin yönetim becerilerini iyileştirmeyi, nitelikli insan kaynaklarına erişimi kolaylaştırmayı ve teknoloji kullanım düzeylerini arttırmayı hedefleyen BORGİP hayata geçirilmiştir. Bu proje ve işbirliğimiz sayesinde üyelerimiz BORGİP’ten ücretsiz danışmanlık hizmeti alacaklar. Talep eden üyelerimize; teknik, yönetsel, finansal sorunları ile ilgili bir yıl boyunca tecrübeli danışman verilecek” bilgilerini verdi.

 

 

 

Bir cevap yazın