Trafik denetimlerinde taviz yok!

Hatay Valiliği, Trafiğin Denetlenmesi ve Düzenlenmesine Yönelik Olarak Yürütülen Çalışmalar Kapsamında 27 Kasım-03 Aralık 2017 tarihleri arasında yürütülen çalışmaların raporunu açıkladı.

İL genelinde trafik akışının denetlenmesi ve düzenlenmesi kapsamında trafik ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde 12.582 aracın kontrol edildiği belirtilen açıklamada, meydana gelen 62’si yaralanmalı, 39’u maddi hasarlı trafik kazasında 97 kişinin yaralandığı belirtildi.

61 motosikletin trafikten men edildiği uygulamalar kapsamında, kusuru tespit edilen 3.307 araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış, 199 okul servis aracı kontrol edilmiş, hatalı görünen 13 okul servis araç sürücüsüne para cezası tatbik edilmiş ve bir okul servis aracı trafikten men edilmiştir.

Ayrıca belirtilen tarihlerde alkollü araç kullandığı tespit edilen 41 araç sürücüsünün sürücü belgesine geçici olarak el konulurken, trafik ekipleri 1.00 promilin üzerinde alkollü olduğu tespit edilen 7 sürücü hakkında da adli işlem yaptı.

Bir cevap yazın