Her okula bu yönetimden lazım!

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği, veli ve öğretmenleri muhteşem bir gecede bir araya getirdi. Okul-veli dayanışmasının en güzel örneğini sergileyen gecede ayrıca Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu, okulun eksiklerinin giderilmesinde sponsor olan şahıs ve şirketlere plaketle teşekkür ederken, okulun emekli öğretmenlerine de çiçek takdim etti.
Beş Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Veda Turaç yaptığı konuşmada, okulların eğitim kalitesinin yükselmesi için velilerin katkısının önemli olduğuna vurgu yaptı ve geceye katılan tüm davetlilere teşekkür etti.
Onuncu Yıl Marşı’nın büyük bir coşkuyla okunduğu gecede Grand Plaza Düğün Salonu, davetlilerin ayakta ellerinde salladıkları Türk Bayraklarıyla gelincik tarlasını andırırken, Beş Temmuz İlkokulu’nun bölgenin en güzide okullarından biri olarak eğitim seviyesini yükseltmesi için çaba harcayan okul aile birliği yönetimi de muhteşem organizasyonla takdir topladı.

Eğitim gönüllülerine plaketle teşekkür
Bölgede eğitimden spora birçok alanda sosyal sorumluluk projelerine katkılarıyla tanınan hayırsever İşadamları Turaçlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Rızkallah Turaç ile şirket Genel Müdürü Serkan Turaç’a, Altun Yapı İnşaat Sahibi Hayırsever İşadamı Mehmet Altun’a, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a, Liva Gayrimenkul Pınar Yalnızoğlu’na, Defne Nakliyat Oğuz Akkaya’ya, Remax Gayrimenkul Genel Müdürü Gizem Zaroğlu’na plaketlerini vererek teşekkür eden Okul Müdürü Fikret Türkoğlu, eğitim kurumlarının kalitesinin yükseltilmesinde katkı veren herkese ayrıca teşekkür etti.

Altun’a sürpriz doğum günü
Grand Plaza Sanatçısı Göksel’in yanısıra Urfa Sıra Gecesi ekibinin de çiğ köfte ikramı ve türküleriyle davetlilere unutulmaz saatler yaşatan dayanışma gecesinde ayrıca, Beş Temmuz İlkokulu’nun kütüphanesinden bahçesindeki oturma gruplarına kadar bir çok katkısıyla
adından söz ettiren Altun Yapı İnşaat Sahibi Mehmet Altun, açık arttırma yöntemiyle satışa çıkarılan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tablosunu bin 400 Tl vererek satın aldı. Açık arttırmanın ardından eşi Sezin Altun tarafından hazırlanan doğum günü sürprizinden haberi olmayan Hayırsever İşadamı Mehmet Altun, hem tabloyu alarak okula önemli bir katkıda bulundu hem de doğum günü sürpriziyle de onure edildi.

Bir cevap yazın