Antakya CHP bu başkanla ‘PARLAR’

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Başkanlığı 36. Olağan Kongresi’nde iki adayın listeyle gidilen seçimlerde açık ara farkla başkanlığı Dr. Hasan Ramiz Parlar kazandı.

CHP Antakya İlçe Kongresine CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Serkan Toplan, Birol Ertem, CHP eski Milletvekili Nihat Matkap, il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı. Kenan Kantarcı ile Dr. Hasan Ramiz Parlar’ın listelerinin yarıştığı kongrede iki sandıkta ikisi geçersiz 385 oy kullanıldı. Kenan Kantarcı’nın başkanlığındaki Mavi liste 163 delegenin oyunu alırken, Dr. Hasan Ramiz Parlar başkanlığındaki Beyaz liste 222 delegenin tercihiyle yönetime seçildi.

Kongre sonrası kısa bir açıklama yapan Hasan Ramiz Parlar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada partililerle birlikte el ele,birlik ve dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğini belirterek, “Yapılan CHP Antakya İlçe Kongresi’nde oyların çoğunluğunu alarak İlçe Başkanlığına seçildim. Hatay’da partimizi hakettiği gücüne kavuşturmak için daha da özverili çalışıp memleketimizin ve hemşehrilerimizin gerekli hizmeti alması için elimizden geleni yapacağız. Demokrasi Şöleni şeklinde geçen kongremize katılan tüm partililerimize teşekkür ediyorum” diyerek, herkese teşekkür etti.

Bir cevap yazın