Karaağaçspor’a başkan dopingi!

Arsuz Karağaçaspor,  Bölgesel Amatör Lig(BAL) 5. Grubun 11. hatfasında kendi saha ve seyircisi önünde Ceyhanspor’u konuk edecek.  3 Aralık 2017 Pazar günü Karaağaçspor Kompleksinde saat 14.00’te oynanacak olan Karaağaçspor – Ceyhanspor maçının başlama düdüğünü Urfa bölgesi hakemlerinden Yusuf Adnan Kendirciler çalacak. Oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, iki mağlubiyet ve 4 beraberlik olan Karaağaçspor, Ceyhan maçına iki haftadır aldığı mağlubiyetlere son vermek ve kendi sahasında taraftarlarına üç puan hediye etmek için sahaya çıkacak.

Başkan, futbolculara moral verdi!

Lige başladığı günden itibaren ilçede ciddi bir seyirci potansiyeli oluşturan ve her maçta da taraftar desteğini arkasına alan Karaağaçspor’un Kulüp Başkanı Nevzat İnan, takımın son antrenmanında futbolcuları soyunma odasında ziyaret ederek, onlara duyduğu güveni ve galibiyete inandığını söyledi. Futbolculara bu haftaki maçın ligdeki dengeleri değiştireceğini belirterek, öneminden bahseden İnan, futbolculardan galibiyet sözü aldıktan sonra, maça herkesi davet etti ve taraftarların gücünün, futbolcuların gücüne güç katacağını ve bunun da bu hafta galibiyetle taçlanacağına yürekten inandığını dile getirdi.

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Başkan İnan, “Futbolcularımız  Ceyhan maçı için oldukça hırslı ve 3 puana odaklanmış durumda. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız basit hataları telafi edeceğimiz ve ligde yeni bir yer edineceğimize inandığımız bir maça ev sahipliği yapacağız. Taraftarımızın desteği ve coşkusuyla maçtan galibiyetle ayrılacağımıza ve bu maçın futbolcularımız için bir dönüm noktası olacağına da inanıyor ve herkesi sahamızdaki on ikinci futbolcumuz olması için tribünlere davet ediyorum. Ligin iyi bir takımıyız ve Karaağaçspor’un futboldaki markasını tescillemeye kararlıyız” dedi.

Bir cevap yazın