Sosyal belediyecilik zirvesine ‘Yaman’ konuşmacı!

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Toros Üniversitesi Kentleşme ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (KEYAM) düzenlediği “Kentlerin Geleceğinde- Geleceğin Kentlerinde Sosyal Belediyecilik” zirvesine konuşmacı olarak katılmak üzere Mersin’e gidiyor.
Temel araştırma konularının, kentleşme ve yerel yönetimler başta olmak üzere doğa ve çevre bilimleri, kent sosyolojisi, kent ekonomisi, kent kültürü, kent tarihi, siyaset bilimi ve kent hukuku üzerine olduğu KEYAM, Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği “Kentlerin Geleceğinde- Geleceğin Kentlerinde Sosyal Belediyecilik” zirvesini iki oturum şeklinde gerçekleştirecek. Prof. Dr. Korel Göymen ve Prof. Dr. Özkan Yıldız’ın sunumlarıyla gerçekleşecek olan zirveye Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın yanı sıra, Beylikdüzü, Çukurova, Mezitli, Seyhan ve Toroslar Belediye Başkanları da katılıyor.

30 Kasım 2017 Perşembe günü saat 13.30’da gerçekleşecek olan zirvede Başkan Yaman, Geleceğin Kentlerinde Sosyal Politikalar Çerçevesinde dezavantajlı Gruplar ve Kent’ konusuna değinecek.

Bir cevap yazın