Karaağaçspor’a milletvekili morali

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Arsuz İlçe Başkan Adayı Mahmut Şirin ile birlikte Karaağaçspor Altyapı Okulu’nu ziyaret ederek, hem futbolcuların antrenmanını izledi hem de yöneticilerden bilgi aldı.  Spor yapmayı sevdiğini ve uzun bir süre futbolla ilgilendiğini anlatan Milletvekili Topal, sahaya inerek kullandığı penaltı atışında futbolculara adeta meydan okudu.

Hatay Milletvekili Serkan Topal’a bilgiler veren Karaağaçspor Altyapı Sorumlusu Fehim Aşkar,  Karaağaçspor Tesislerinin FİFA standartlarına taşınmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, bölgedeki spor tesislerinin yetersiz olduğuna vurgu yaparak, yeni tesisler için girişimde bulunulmasını talep etti.

Karaağaçspor Kulübü olarak BAL Lig’i dahil 14 kategoride mücadele ettiklerini anlatan Aşkar, 600 sporcuları olduğuna ve üç kategoride de hafta içi her gün idman yaptıklarına vurgu yaptı.

Hatay Milletvekili Serkan Topal da, tüm futbolculara ve hocalara başarı dileğinde bulunarak, tesislerle ilgili gerekli görüşmeleri yapacağının sözünü verdi.

Bir cevap yazın