Başkandan hakem sitemi!

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nin Turuncu-Beyazlı ekibi Karaağaçspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana Büyükşehir Belediyespor maçına sıkı hazırlanıyor. Hem geçtiğimiz hafta lig lideri karşısında aldığı mağlubiyeti telafi etmek, hem de puan hanesine üç puan eklemek için Teknik Direktör Halis Özipek öncülüğünde yoğun bir antrenman dönemi geçiren futbolcuların oldukça moralli oldukları gözlerden kaçmadı.

Sporcuları antrenmanda yalnız bırakmayan ve Nevşehir maçındaki mağlubiyeti hakeme bağlayan Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, “Nevşehirspor, maçında iyi oynamamıza karşın hakemlerin yanlış ve taraflı karları maçın sonucunu büyük ölçüde etkiledi. Haksız verilen penaltı kararıyla 0-1 yenik duruma düştükten sonra oyun düzenimiz bozuldu ve bu da maçı kaybetmemize neden oldu. Bu hafta sonu Adana Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşmada güzel futbol ile iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Takım olarak bu maça odaklandık. Karşılaşmayı hak eden kazansın. Tek isteğimiz; sahada hakemlerin değil, futbolcuların oynaması ve hakemlerin adil ve tarafsız bir şekilde maçı yönetmesidir” dedi.

Başkan İnan, kendilerini destekleyen ve maçlarda yalnız bırakmayan tüm taraftarlara teşekkür ederken, takıma gösterilen ilgi ve duyulan güvenden memnun olduğunu söyledi.

 

 

Bir cevap yazın