Arsuz Polisi’nin 30 ‘GÜN’lük bilançosu!

Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güven ortamının devamlılığına yönelik Kasım ayında düzenlediği operasyonların bir aylık bilançosunu açıkladı. İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün koordinesinde dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Arsuz Polisi, geçtiğimiz ay 27 bin 833 şahsı sorgularken, 5 olayın aydınlatılmasıyla başarısını bir kez daha ortaya koydu.

Uyuşturucu, ruhsatsız tabanca ve çalıntı motosikletlerin ele geçirildiği Arsuz’daki bir aylık uygulamada; 27 bin 833 şahıs kontrol edildi, 8 bin 115 araç sorgulandı, 11’i aranan olmak üzere toplam 56 şahıs yakalanırken, 4 şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

54 şahsın yoklama kaçağı olması, 11 şahsa ise karantina kurallarına uymadığından işlem yapılan uygulamalarda, ayrıca 5 faili meçhul olay aydınlatıldı, 36 araç ve 7 motosiklet trafikten men edildi.

Kasım ayı içerisinde yapılan uygulamalarda ayrıca 9 adet çalıntı motosiklet, 7 ruhsatsız tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, 94 adet fişek, 15,77 gram esrar, 0,25 gram metamfetamin, 2 adet metamfetamin aparatı ve 3.8 gram bonzai ele geçirildi.

Bir cevap yazın