Ruhsat indirimi esnafı sevindirdi

İskenderun Belediye Meclisi’nde Aralık 2021 tarihi içerisinde alınan işyeri açma ve çalışma ruhsatında yüzde 50 indirim fırsatı esnafı sevindirdi. İskenderun’daki esnaf oda başkanları, dünkü mecliste oybirliğiyle alınan işyerlerine 31.12.2021 tarihine kadar keşif ücretlerinin % 50 olarak indirimli uygulanması ve ruhsat yenileme işlemlerinde alınacak ücretin 31.12.2021 tarihine kadar yenileme ücreti alınmaması kararına esnafları adına teşekkür etti.

Yılsonuna kadar geçerli olacak olan uygulamadan esnafı faydalanmaya davet eden oda başkanlarının İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve bütün meclis üyelerine teşekkürlerini şöyle iletti:

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği(HESOB) Başkanvekili, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, “Zor günlerde biz esnaflar için çok sevindirici bir haber. Biz esnaflar başta Fatih Tosyalı başkanımıza, meclis üyelerimize ve grubu olan tüm meclis üyelerimize teşekkür ederiz. Esnafımıza hayırlı olsun diyoruz, bu kararın diğer belediyelerimize de örnek olmasını diliyoruz.”

Lokantacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, “İskenderun Belediye başkanımıza, esnafımıza yapılan indirimlerden dolayı esnafımız adına çok teşekkür ederim.”

Madeni İşler Odası Başkanı Ahmet Çardaklı, “Başkanımız Fatih Tosyalı ve meclis üyelerine duyarlı yaklaşımları için çok teşekkür ederim.”

Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, “Bu fırsatı esnaflarımızın ay sonuna kadar değerlendireceğini düşünüyor, Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz.”

Berberler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, “ Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı ve mecliste grubu bulunan bütün siyasi grup başkanları ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Bu esnaflarımız için çok sevindirici ve çok güzel bir gelişme.”

Bir cevap yazın