İskenderunlu muhtarların Başkent’te dikili bir ağacı var

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, düzenlediği Muhtarlarla Buluşma Toplantısı’nda İçişleri Bakanlığı’nca Ankara’da oluşturulan hatıra ormanında muhtarlar adına dikilen her bir ağaç adına muhtarlara sertifikalarını dağıttı.

İTSO ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kaymakam Yönden’in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, kurum müdürleri, ilgili teknik ve idari kurum ve kuruluşların amirleri/temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldı.

Koronavirüs salgınına karşı mücadeleye ilişkin alınan tedbir ve kararların uygulanması süreci ile aşılamaya dair yürütülen çalışmalar başta olmak üzere, mahallelerin genel durumu, ihtiyaç ve sorunları ele alınarak, muhtarların görüş ve önerileri de alınmak suretiyle çözüm odaklı istişare de bulunuldu.

Toplantının ardından, Kaymakam Yönden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun koordinesinde “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Ankara İli Çubuk İlçesinde Yıldırım Evci Mahallesinde oluşturulan hatıra ormanında her bir muhtar adına bir fidan dikimi yapılmış olup, anlamlı hatıra adına düzenlenen sertifikaları 45 mahalle muhtarına takdim etti.

Bir cevap yazın